KLG CorporateKLG Corporate
menu

Groupage transport, profiteren van expertise

Internationaal opererende bedrijven zijn op zoek naar een betrouwbare logistieke partij. Deze partij dient zorg te dragen voor soepel lopend transport door geheel Europa waarbij ook klant specifieke oplossingen geboden kunnen worden. Voor zowel groupage transport, LTL als FTL zendingen spelen snelheid, flexibiliteit en milieuvriendelijkheid hierbij een grote rol.

KLG Europe heeft jarenlange ervaring in alle mogelijke sectoren, of het nu gaat om bedrijven in bijvoorbeeld de retail, industrie, elektronica, chemie of automotive. Met dagelijkse vertrekken en korte looptijden verzorgt KLG Europe betrouwbare en kwalitatieve groupage transport oplossingen van een enkele pallet tot een complete lading. Behalve een standaardservice kan een geheel klant specifieke oplossing geboden worden voor het vervoer van vele diverse soorten goederen. De zendingen kunnen eenvoudig geboekt worden via webbooking en ook de status van de zending is transparant via het track en trace systeem.

Kees Kuijken, CEO KLG Europe: “We bieden een dekkend Europees groupage transportnetwerk van eigen vestigingen en partners. Ook zijn we lid en aandeelhouder in diverse toonaangevende groupage transport netwerken. Deze samenwerkingen bepalen het succes van het transportnetwerk. Ze betekenen betrouwbaarheid, en continuïteit zelfs in moeilijkere of onverwachte omstandigheden en tijden. Naast de standaard leveringen is desgewenst een klepauto, leveren op afgesproken dagdelen of fix-tijden geen enkel probleem”.

Groupage transport, profiteren van expertise

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website