KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Groupage transport, profiteren van expertise

04 februari 2016

Internationaal opererende bedrijven zijn op zoek naar een betrouwbare logistieke partij. Deze partij dient zorg te dragen voor soepel lopend transport door geheel Europa waarbij ook klant specifieke oplossingen geboden kunnen worden. Voor zowel groupage transport, LTL als FTL zendingen spelen snelheid, flexibiliteit en milieuvriendelijkheid hierbij een grote rol.

KLG Europe heeft jarenlange ervaring in alle mogelijke sectoren, of het nu gaat om bedrijven in bijvoorbeeld de retail, industrie, elektronica, chemie of automotive. Met dagelijkse vertrekken en korte looptijden verzorgt KLG Europe betrouwbare en kwalitatieve groupage transport oplossingen van een enkele pallet tot een complete lading. Behalve een standaardservice kan een geheel klant specifieke oplossing geboden worden voor het vervoer van vele diverse soorten goederen. De zendingen kunnen eenvoudig geboekt worden via webbooking en ook de status van de zending is transparant via het track en trace systeem.

Kees Kuijken, CEO KLG Europe: “We bieden een dekkend Europees groupage transportnetwerk van eigen vestigingen en partners. Ook zijn we lid en aandeelhouder in diverse toonaangevende groupage transport netwerken. Deze samenwerkingen bepalen het succes van het transportnetwerk. Ze betekenen betrouwbaarheid, en continuïteit zelfs in moeilijkere of onverwachte omstandigheden en tijden. Naast de standaard leveringen is desgewenst een klepauto, leveren op afgesproken dagdelen of fix-tijden geen enkel probleem”.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

KLG Europe breidt netwerk uit met 24-uurs leveringen

23 april 2014

KLG Europe breidt netwerk uit met 24-uurs leveringen van groupage zendingen naar divers...

Lees dit bericht

KLG Europe bekroond tot Gold Member-Best Managed Company 2016-2017

22 februari 2017

KLG Europe behoort ook dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het Nederlan...

Lees dit bericht

KLG Europe met 4 vestigingen in China zeer succesvolle logistieke speler

10 juni 2016

Vendor Management Team China bewaakt de totale Supply Chain, vermindert kosten en optim...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners