KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Grenzeloze logistiek, aandacht en mogelijkheden China

03 januari 2017

KLG Europe is in staat om uw logistieke problemen op te lossen door gebruik te maken van uitstekende oplossingen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het milieu. Internationaal vervoer en slimme logistieke oplossingen zijn dagelijkse businesses voor KLG.  Het team staat altijd klaar voor u als klant en spreekt uw taal. Met 16 vestigingen in 4 landen en een sterk partnernetwerk zijn wij altijd in de buurt.

KLG China is in staat om de volledige supply chain van de klant te beheren, ook bekend als supply chain management. KLG China heeft vestigingen verspreid over de oostkust van China in Qingdao, Shanghai, Xiamen en Shenzhen.

Voor al uw vragen met betrekking tot goederenvervoer via verschillende vervoersmodaliteiten of douaneoplossingen het team van KLG China staat voor u klaar. 

Vendor Management is een bekend begrip voor KLG China. Het monitoren, beoordelen en aanpassen van het complete proces is onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Performance management en relaties met leveranciers worden gezien als kernwaarden.

Leveranciersrelaties op verschillende niveaus, namelijk: strategisch, tactisch en operationeel, met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening zijn hoge waarde.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

Distributie Europa en ver daarbuiten.

21 oktober 2016 Lees dit bericht

Venlo-Venray behoudt Logistieke Hotspot nr. 1 positie

21 mei 2015 Lees dit bericht

Spoedtransport binnen heel Europa

22 januari 2016 Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners