KLG CorporateKLG Corporate
menu

Grenzeloze logistiek, aandacht en mogelijkheden China

KLG Europe is in staat om uw logistieke problemen op te lossen door gebruik te maken van uitstekende oplossingen, waarbij altijd rekening wordt gehouden met het milieu. Internationaal vervoer en slimme logistieke oplossingen zijn dagelijkse businesses voor KLG.  Het team staat altijd klaar voor u als klant en spreekt uw taal. Met 16 vestigingen in 4 landen en een sterk partnernetwerk zijn wij altijd in de buurt.

KLG China is in staat om de volledige supply chain van de klant te beheren, ook bekend als supply chain management. KLG China heeft vestigingen verspreid over de oostkust van China in Qingdao, Shanghai, Xiamen en Shenzhen.

Voor al uw vragen met betrekking tot goederenvervoer via verschillende vervoersmodaliteiten of douaneoplossingen het team van KLG China staat voor u klaar. 

Vendor Management is een bekend begrip voor KLG China. Het monitoren, beoordelen en aanpassen van het complete proces is onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Performance management en relaties met leveranciers worden gezien als kernwaarden.

Leveranciersrelaties op verschillende niveaus, namelijk: strategisch, tactisch en operationeel, met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening zijn hoge waarde.

Grenzeloze logistiek, aandacht en mogelijkheden China

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website