KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

De voordelen van intermodaal transport

03 maart 2016

Voor het internationaal transport kunnen bij KLG Europe diverse oplossingen geboden worden, zoals onze intermodaal transport oplossingen. Op basis van de wensen en eisen van een klant wordt de meest passende logistieke transportoplossing aangeboden. Bij de keuze voor intermodaal transport wordt een combinatie van vervoersmethoden toegepast. Deze vervoersmethoden worden optimaal met elkaar gecombineerd. De combinatie van spoor, ferry en vrachtauto biedt een meer milieuvriendelijke transportoplossing. Ook zijn de kosten lager doordat de laadcapaciteit per transport hoger ligt.   

Erik Loijen, general manager KLG Europe;  “Er zijn vele voordelen bij de inzet van intermodaal transport. Behalve de hogere laadcapaciteit en de kosten efficiëntie is het milieuvriendelijk door CO²-besparing. Door het Europese netwerk van KLG zijn we overal in Europa dicht bij de terminals en blijven de afstanden kort voor het voor- en na-traject per vrachtwagen. Intermodaal transport is een goede aanvulling op het totale pakket aan logistieke diensten welke KLG aanbiedt.

Wilt u uw goederen via intermodaal transport naar hun bestemming brengen? Wij brengen vrijblijvend een offerte uit, gebaseerd op uw wensen en eisen. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners