KLG CorporateKLG Corporate
menu

De voordelen van intermodaal transport

Voor het internationaal transport kunnen bij KLG Europe diverse oplossingen geboden worden, zoals onze intermodaal transport oplossingen. Op basis van de wensen en eisen van een klant wordt de meest passende logistieke transportoplossing aangeboden. Bij de keuze voor intermodaal transport wordt een combinatie van vervoersmethoden toegepast. Deze vervoersmethoden worden optimaal met elkaar gecombineerd. De combinatie van spoor, ferry en vrachtauto biedt een meer milieuvriendelijke transportoplossing. Ook zijn de kosten lager doordat de laadcapaciteit per transport hoger ligt.   

Erik Loijen, general manager KLG Europe;  “Er zijn vele voordelen bij de inzet van intermodaal transport. Behalve de hogere laadcapaciteit en de kosten efficiëntie is het milieuvriendelijk door CO²-besparing. Door het Europese netwerk van KLG zijn we overal in Europa dicht bij de terminals en blijven de afstanden kort voor het voor- en na-traject per vrachtwagen. Intermodaal transport is een goede aanvulling op het totale pakket aan logistieke diensten welke KLG aanbiedt.

Wilt u uw goederen via intermodaal transport naar hun bestemming brengen? Wij brengen vrijblijvend een offerte uit, gebaseerd op uw wensen en eisen. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

De voordelen van intermodaal transport

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website