KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

De nummer één groupage transporteur in Frankrijk

11 augustus 2016

KLG Europe Eersel is dé specialist als het gaat om transport naar Frankrijk en groupage naar Frankrijk.

KLG Europe kent met haar jarenlange ervaring in het internationaal wegtransport als geen ander de weg in Frankrijk en verliest daarbij haar normen en waarden als familiebedrijf niet uit het oog. Naast persoonlijk contact met haar klanten staat bij KLG Europe het streven naar het hoogst haalbare service level voorop.

De mensen van KLG Europe zijn er dan ook op gericht om proactief te communiceren met haar klanten en indien gewenst met de relaties van haar klanten. Het team spreekt naast Nederlands, Duits en Engels vloeiend Frans en monitort zo’n 450 vertrekken per week naar,- en vanaf Frankrijk.

De Frankrijk diensten van KLG Europe bestaan uit het direct transport van groupage, LTL en FTL met eigen moderne vrachtwagens. Door de hoge frequentie van vertrekken per week is de flexibiliteit hoog en de looptijden kort. Ook voor het transport van wijn, spoedtransporten en ADR zendingen is KLG Europe de juiste partner. De zendingen zijn geheel te volgen via het track&trace systeem.

Naast de directe leveringen is KLG Europe lid en aandeelhouder van het distributienetwerk Astre met een volledige dekking van geheel Frankrijk voor het transporteren van kleinere palletzendingen.

Kortom: Bij KLG Europe is het transport Frankrijk betrouwbaar ondergebracht.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners