KLG CorporateKLG Corporate
menu

De nummer één groupage transporteur in Frankrijk

KLG Europe Eersel is dé specialist als het gaat om transport naar Frankrijk en groupage naar Frankrijk.

KLG Europe kent met haar jarenlange ervaring in het internationaal wegtransport als geen ander de weg in Frankrijk en verliest daarbij haar normen en waarden als familiebedrijf niet uit het oog. Naast persoonlijk contact met haar klanten staat bij KLG Europe het streven naar het hoogst haalbare service level voorop.

De mensen van KLG Europe zijn er dan ook op gericht om proactief te communiceren met haar klanten en indien gewenst met de relaties van haar klanten. Het team spreekt naast Nederlands, Duits en Engels vloeiend Frans en monitort zo’n 450 vertrekken per week naar,- en vanaf Frankrijk.

De Frankrijk diensten van KLG Europe bestaan uit het direct transport van groupage, LTL en FTL met eigen moderne vrachtwagens. Door de hoge frequentie van vertrekken per week is de flexibiliteit hoog en de looptijden kort. Ook voor het transport van wijn, spoedtransporten en ADR zendingen is KLG Europe de juiste partner. De zendingen zijn geheel te volgen via het track&trace systeem.

Naast de directe leveringen is KLG Europe lid en aandeelhouder van het distributienetwerk Astre met een volledige dekking van geheel Frankrijk voor het transporteren van kleinere palletzendingen.

Kortom: Bij KLG Europe is het transport Frankrijk betrouwbaar ondergebracht.

De nummer één groupage transporteur in Frankrijk

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website