KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe verkozen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg (2019 / 2020)

15 november 2019

Tijdens het Partner Event van Meet the Youngsters zijn de winnaars van de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg bekend gemaakt.

Om de regionale bedrijven onder jongeren te promoten is er voor de vijfde keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving.

De deelnemende bedrijven, een record aantal van 135, zijn fanatiek aan de slag gegaan om te laten zien dat zij de titel ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019/2020’ verdienen.

Dit jaar zijn er een record aantal van meer dan 8000 stemmen uitgebracht. Vanuit de deelnemende bedrijven is er veel energie in de campagnes gestoken, waarmee ze zich goed geprofileerd hebben bij jong talent.

De verkiezing wordt georganiseerd door Meet the Youngsters in samenwerking met de Limburgse Werkgevers Vereniging, MKB Limburg, Economische Samenwerking Zuid-Limburg, Keyport2020 en de Limburgse Land en Tuinbouwbond.

We zijn natuurlijk ontzettend trots en blij dat we zijn uitgeroepen tot Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2019-2020! Dankzij de inzet van onze trotse medewerkers, klanten, leveranciers en anderen hebben we deze titel weten te bemachtigen.

Met deze titel willen we ook graag de regio en de logistieke branche promoten. In de logistiek kun je niet alleen werken als vrachtwagenchauffeur of heftruckchauffeur, maar er is veel meer (zie ook https://www.werkenbijklg.nl/nieuws/vrouwen-in-de-logistiek).

Daarbij hebben we bij KLG een loyaal team en leggen we de verantwoordelijkheid laag in de organisatie.

Nogmaals bedankt voor het massaal stemmen en dat we dit samen hebben bereikt!

Wil jij ook werken bij de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg? Of weten waarom we de deze titel hebben verdiend?

Bekijk dan ons Werken bij KLG filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=S6FumL3_UD4&t=3s.

Of bekijk onze vlogs op https://www.werkenbijklg.nl/vlogs.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners