KLG EuropeKLG Europe
menu

Warehouse Roemenië

Doet u zaken in Roemenië en bent u opzoek naar de specialist op het gebied van warehousing? KLG Europe is al jaren actief in Roemenië met verschillende oplossingen die het logistieke proces voor u gemakkelijk maken. De locaties van onze 8 warehouses bevinden zich op goede strategische plekken in Roemenië. Het grootste warehouse heeft een oppervlakte van 47.000 m2 en bevindt zich in de hoofdstad Boekarest. De overige 7 warehouses zijn gevestigd in: Brasov, Sibiu, Constanta, Napoca, Cluj, Bacau en Timisaora.

Direct meer weten? Neem contact op!

Warehouse in Roemenië, veiligheid gegarandeerd.

De warehouses bij KLG Europe voldoen aan de hoogste veiligheidseisen om uw kostbare goederen veilig op te kunnen slaan. Veiligheid staat voorop en we besteden hier ook veel aandacht aan door onze warehouses te voorzien van beveiligingscamera’s en elektrische hekken. Toegang tot het bonded warehouse is alleen mogelijk met een geregistreerde toegangspas en er zijn toegangscontroles die werken met een irisscan. Zo wordt de veiligheid van uw goederen gewaarborgd.

De KLG Europe warehouse oplossingen in Roemenië voor elke situatie

Naast de opslag van uw goederen biedt KLG ook een aantal value added services. De meer dan 56.000 m2 warehouse ruimte is uitgerust met een professioneel management warehouse systeem en biedt de beste hulp voor de administratie. Ook biedt KLG Europe met de handige systemen inzicht in de voorraden en de bewegingen die uw goederen afleggen. De status van iedere order is makkelijk in te zien en biedt goed overzicht van wat er speelt.

Overige Value Added Services

Door middel van onze value added services bewijzen we keer op keer de supply chain van onze klanten te verbeteren. We geven u inzicht in de voorraden en de bewegingen van de goederen, maar daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden bij de warehousing in Roemenië van KLG Europe:

  • Packaging: het inpakken, verpakken en herpakken van uw goederen
  • Labeling: het labelen, omlabelen en herlabelen van uw producten
  • Order picking: het verwerken en verzorgen van uw orders

Onze moderne warehouses

Naast de warehouses in Roemenië, hebben wij ook locaties in Nederland en Frankrijk. Ook hier zijn ze ingericht volgens de laatste standaarden en de beste technieken. Hierdoor zorgen we ervoor dat alle value added services op de beste manier uitgevoerd worden. Voor de veiligste en modernste warehouses op strategische locaties moet u bij ons zijn!

Meer informatie over de mogelijkheden van warehouse Roemenië?

Kom vrijblijvend in contact met een van onze specialisten op het gebied van warehousing in Roemenië. KLG Europe staat voor u klaar om de beste oplossingen te realiseren voor uw logistieke proces!

Warehouse Roemenië
Veilig en vertrouwd geregeld door KLG Europe
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.