KLG EuropeKLG Europe
menu

Warehouse China

Drijft u handel met China en hoeft u behoefte aan een deskundige en ervaren logistieke partner die u voorziet van warehouse oplossingen? Maak dan kennis met KLG Europe. Wij beschikken over vier strategisch gelegen warehouses in China (Shanghai, Qingdao, Xiamen, Shenzhen) waar uw goederen met zorg worden opgeslagen. Vanuit deze warehouses, verzorgen we diverse Value Added Services zoals (re)packaging, assemblage of controle op kwantiteit en kwaliteit vóórdat uw goederen Europa bereiken. Dankzij onze warehouse oplossingen in China, geniet u van een optimaal ingericht Supply Chain tegen lagere kosten en verhoogt u de flexibiliteit en snelheid van het gehele logistieke proces.

Warehouse China; in vertrouwde handen bij KLG Europe

KLG Europe vormt al sinds 1918 een begrip in de logistieke wereld en dat is niet zonder reden. Het optimaal bedienen van onze klanten met hoogwaardige en maatwerk logistieke oplossingen staat bij ons centraal. Met een Vendor Management Team in onze warehouse in Shanghai, waarborgen wij de kwaliteit van onze logistieke activiteiten in China.  Een gespecialiseerd team van 20 professionals, coördineert de complete supply chain vanaf China naar Europa. Daarbij wordt tevens gebruik gemaakt van ons eigen ontwikkelde web-based tool om iedere schakel in de keten op het juiste moment te voorzien van de benodigde informatie. Ons Vendor Management Team resulteert in een optimalisatie van uw gehele Supply Chain. Dit leidt tot meer inzicht, kortere totale looptijden en minder verstoringen in de logistieke flow met kostenbesparing als resultaat.

Warehouse China oplossingen

Onze vier moderne warehouses in China beslaan een totale oppervlakte van ruim 19.000 m³. We bieden een uitgebreid pakket aan consolidatie mogelijkheden en Value Added Services. In deze zogeheten "buyers consolidation centres" kunnen goederen van een bestaande retailklant onder andere gecontroleerd worden op kwantiteit, verpakking, labeling en kwaliteit. Met een warehouse op vier strategisch gelegen havenplaatsen, beschikken wij over een groot dekkingsgebied in China. Met een scala aan transportoplossingen, zoals treintransport tussen Europa en China, kunnen wij u van A tot Z voorzien.

Meer informatie over de warehouse China mogelijkheden?

Heeft u naar aanleiding van deze pagina vragen of wilt u graag een specialist spreken die samen met u tot een geschikte oplossing komt? Neem dan contact met ons op.

Warehouse China
Zorgvuldige uitvoering door KLG Europe
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.