KLG Europe

Vervoer Engeland

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Vervoer naar Engeland met KLG

Wilt u dat uw goederen veilig en snel op plaats van bestemming aankomen? Laat dat maar aan KLG Europe over. Als vervoer en transport bedrijf met veel ervaring in internationale distributie weten wij altijd de beste oplossing te vinden voor uw vervoer behoefte. Ook wanneer u behoefte hebt aan extra services kunt u rekenen op de hulp en expertise van KLG. Zo kunnen wij ook de douane afhandeling en de fiscale vertegenwoordiging voor u regelen. Op deze wijze kunnen we u volledig ontzorgen bij het goederen vervoer naar Engeland.

Spoed goederen vervoer naar Engeland

Is de levertijd één van uw grootste zorgen? KLG biedt u de mogelijkheid aan van spoed transport naar Engeland. Het Express team van KLG gaat voor u na hoe snel uw goederen op de plaats van bestemming kunnen komen, welke opties er zijn en wat de bijkomende kosten zullen worden. Of het nu gaat om één enkel pakket of een complete lading, KLG vindt de beste oplossing voor u.

LTL of FTL vervoer naar Engeland

Beschikt u over onvoldoende vracht voor een volle trucklading? Ook dan kunt u terecht bij KLG Europe. Wij bieden mogelijkheden aan tot groupage of LTL (less than truckload) vervoer. Dit is niet alleen efficiënter en daarmee ook milieu zuinig, maar ook een voordelige manier van transporteren!

Bespreek de mogelijkheden voor vervoer naar Engeland

Ons team staat voor u klaar om u direct te woord te staan. Samen zoeken we naar een gewenste oplossing waarmee uw doel gerealiseerd kan worden. Neem contact op en kom er achter wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen op korte termijn met u schakelen zodat uw goederen binnen de kortste tijd op de plaats van bestemming komen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners