KLG Europe

Transporteur Nederland;

KLG helpt u verder!

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Waarom is KLG uw transporteur in Nederland?

Door de jaren heeft KLG Europe een betrouwbaar imago opgebouwd, klanten kunnen op ons rekenen. In 1918 werd het KLG Europe opgericht, waardoor we zeker kunnen zeggen dat we al veel ervaring opgedaan hebben. In de jaren voorheen hebben wij verschillende manieren van transport opgebouwd binnen ons bedrijf. Zo bieden wij bijvoorbeeld wegtransport aan, maar bij KLG Europe kunt u ook gebruik maken van lucht, zee- en treintransport. Door de grote hoeveelheid mogelijkheden kunnen wij uw goederen op een zo efficiënt mogelijke wijze vervoeren.

Een transporteur in Nederland voor ieder volume

Bij KLG Europe transporteren we goederen in elke hoeveelheid. Dit betekent dat we een vrachtwagen vol goederen bij bijvoorbeeld uw winkel kunnen bezorgen, maar een kleine pallet is ook zeker mogelijk! KLG Europe is de transporteur in Nederland waar u terecht kunt om zowel een hoog als laag volume te vervoeren, zo beschikken wij momenteel over een maximaal laadvermogen tot wel vijfentwintig ton binnen Nederland.

De transporteur in Nederland die extra service biedt

Wij zijn er om uw logistieke problemen op te lossen. Met zestien strategische locaties wereldwijd, waarvan drie in Nederland, hebben wij vrijwel altijd een oplossing voor uw internationale of binnenlandse logistieke probleem. Voor transport in Nederland kunnen wij een voor zowel LTL, Groepage en FTL een levertijd van 1 dag garanderen. Daarnaast bieden wij extra services die uw logistieke proces sneller, efficiënter, veiliger en gemakkelijker zal maken. Zo bieden wij value added logistics, warehousing en engineering aan, waardoor de kwaliteit van het logistieke proces omhoog gaat.

Transporteur Nederland; heeft u nog vragen?

Wilt u nog aanvullende informatie? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners