KLG Europe

Temperatuur gecontroleerd transport China

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

KLG verzorgt temperatuur gecontroleerd transport vanuit en richting China

Over de gehele Nieuwe Zijde Route zijn extreme temperatuurs schommelingen. Wanneer de vracht op een bepaalde temperatuur moet blijven wordt het transport bij andere logistieke partijen een uitdaging. KLG Europe biedt voor u de oplossing: temperatuur gecontroleerd transport vanuit en richting China.

Hoe pakken wij temperatuur gecontroleerd transport vanuit en richting China aan?

Wanneer u een temperatuur gecontroleerd transport vanuit en richting China nodig heeft, kunt u gebruik maken van ons treintransport naar China. Samen met New Silk Way Logistics hebben wij met trots verschillende (trein)routes buiten Europa om meer mogelijkheden aan uw transport te kunnen bieden. Door middel van temperatuur gecontroleerde containers blijft de kwaliteit van uw goederen gegarandeerd.

Voordelen van temperatuur gecontroleerd transport van en naar China

Temperatuur gecontroleerd transport van en naar China biedt vele voordelen. Wij hebben de temperatuur gecontroleerde transporten onder eigen beheer. Met eigen materieel en een 24/7 controltower kan er via tweewegcommunicatie gecommuniceerd worden. Over de gehele route blijft de temperatuur gemonitord en ook is deze manier van transporteren niet alleen goedkoper dan luchtvracht maar ook sneller dan transport per zee. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van deze duurzame logistieke oplossing.

Vragen over temperatuur gecontroleerd transport vanuit of naar China

Wanneer u vragen heeft of de mogelijkheden wilt bespreken dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder om te zorgen dat ook uw transport zonder problemen op de juiste bestemming in China aankomt.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners