KLG EuropeKLG Europe
menu

Spoedtransport Frankrijk. De snelste transportmogelijkheid.

Met onze express-service bent u verzekerd van een snel transport van uw goederen. Of het nu gaat om binnenlands of buitenlands transport, bij ons is het allemaal mogelijk. Vaak kunnen wij uw zending al binnen 24 uur naar Frankrijk transporteren!

Spoedtransport naar Frankrijk? Één telefoontje.

Wanneer er behoefte is aan het zo snel mogelijk leveren van bepaalde goederen kunt u gebruik maken van onze express-service. Hierbij is één telefoontje voldoende om het proces van start te laten gaan. Samen met onze ervaren collega’s op de express-afdeling wordt er gekeken naar een mogelijke oplossing voor uw spoedtransport naar Frankrijk. De kosten worden in kaart gebracht en er worden geen beloftes gemaakt die we niet kunnen nakomen.

Heeft u met spoed een transporteur nodig voor uw zending naar Frankrijk? Vraag hier een prijsindicatie aan!

Geen tijd te verliezen voor uw spoedtransport naar Frankrijk?

Na ons contactmoment nemen wij al het bijkomende werk uit handen, zoals de douaneafhandeling indien u van buiten Europa transporteert. U krijgt één contactpersoon toegewezen die u zal voorzien van alle nodige informatie. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om uw zending zelf te volgen met ons track & trace systeem. U kunt bij ons dus rekenen op een spoedige afhandeling van al het papierwerk zodat uw goederen in zo min mogelijk tijd op plaats van bestemming komen.

Spoedtransport in Europa

Naast spoedtransport naar Frankrijk, verzorgt KLG Europe ook binnenlands transport en buitenlands transport naar andere landen in Europa. U kunt bij ons terecht voor spoedtransport met:

  • Enkele pakketten
  • Complete ladingen
  • ADR-vrachten

Wat het probleem ook is, wij bieden de juiste oplossing en zetten het proces zo snel mogelijk in gang.

Transportmogelijkheden Frankrijk

KLG Europe is de laatste jaren gegroeid tot een van de belangrijkste logistieke dienstverleners in Europa. Een greep uit onze transportmogelijkheden naar Frankrijk:

  • Wekelijks vertrekken er 350 directe leveringen.
  • Dagelijkse linehauls naar 39 hubs in Frankrijk met double-stack equipment
  • Zowel LTL, FTL en groupage zendingen vertrekken op alle werkdagen.
  • Volledig online Track & Trace inclusief online POD.

 

KLG, logistieke dienstverlening

Als betrouwbare partner in logistieke dienstverlening bieden wij naast spoedtransport nog veel meer. Transport binnen Nederland, Transport wereldwijd of goederen die tijdelijk opgeslagen moeten worden? Het is allemaal mogelijk. We beschikken over een uitgebreid netwerk over de hele wereld, waardoor we snel kunnen handelen en de beste oplossing kunnen vinden. Heeft u al een specifieke oplossing in gedachte? Dan kunt u gemakkelijk een prijsindicatie aanvragen via ons formulier. specialisten zullen dan zo spoedig mogelijk reageren op uw verzoek.

Spoedtransport Frankrijk
Wij voeren het snel uit
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.