KLG Europe

Dagelijks transport naar Roemenië.

Goed geregeld door KLG.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Transportmogelijkheden en locaties in Roemenië

KLG Europe is geen nieuwkomer wat betreft transport van en naar Roemenië. Sterker nog, Roemenië is sinds 2004 uitgegroeid tot de tweede thuismarkt van KLG Europe. Met ruim acht warehouses bieden wij een uitgebreid netwerk voor uw transport. Wij zijn gevestigd in:

 • Boekarest
 • Cluj Napoca
 • Constanta
 • Craiova
 • Brasov
 • Timisaora
 • Bacau
 • Sibiu

Warehouses en value added services in Roemenië

Naast het verzorgen van uw transport naar Roemenië bieden wij ook value added services zoals het opslaan, verpakken, labellen en order picking van uw goederen. Het grootste warehouse in Boekarest beschikt over maar liefst 47.000 m2 opslagruimte volgens TAPA A normen. Het bieden van een uitmuntende dienstverlening heeft al sinds de oprichting van KLG Europe in 1918 de boventoon gevoerd. Daarom zijn onze warehouses ingericht volgens de nieuwste technologieën en laatste (veiligheid)standaarden. Bekijk ons service center voor alle informatie over transport naar Roemenië.

Transittijden en vertrekdagen voor transport van en naar Roemenië

Bij KLG weet u altijd waar u aan toe bent. Zo hebben wij duidelijke transittijden per land en vertrekken we dagelijks naar Roemenië. Uw goederen, zowel groupage, LTL als FTL, kunnen iedere werkdag op transport gezet worden. De levertijd van een LTL is 4-5 dagen en een FTL is 4 dagen. Moeten uw goederen nog sneller op de plaats van bestemming zijn? Dan kunt u ook gebruik maken van onze express service. Onze experts denken met u mee hoe we de zending het snelst op de plaats van bestemming kunnen krijgen en maken hierbij geen beloftes die we niet kunnen nakomen.

ADR zendingen naar Roemenië

KLG Europe kunt u ook inschakelen voor het vervoer van gevaarlijke goederen en stoffen. We vervoeren uw vracht met de grootste nauwkeurigheid. Onze chauffeurs zijn vakbekwaam om gevaarlijke goederen (ADR) te vervoeren.

Rijverboden

 • Zondagsrijverbod E60/N1

Het gehele jaar geldt op officiële feestdagen van 6.00 tot 22.00 uur en op zaterdagen en zondagen de gehele dag een rijverbod op een deel van de E60/N1. Tussen Boekarest en Ploiesti voor voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 3,5 ton en tussen Ploiesti en Brasov voor voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 7,5 ton.

 • Feestdagenrijverbod

Op een aantal andere E-wegen geldt voor voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 7,5 ton een rijverbod op officiële feestdagen van 06.00 tot 22.00 uur.

 • Vakantierijverbod

Van 15 juni tot 15 september geldt een rijverbod op alle E-wegen op zaterdagen en zondagen, doorgaans van 06.00 tot 22.00 uur en op enkele trajecten van 06.00 tot 24.00 uur voor voertuigen met een toegestane maximum massa van meer dan 7,5 ton.

 • Gevaarlijke stoffen rijverbod

Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen geldt op het gehele wegennet een rijverbod op alle zaterdagen, zon- en feestdagen van 00.00 tot 24.00 uur. Voor het vervoer van gevaarlijke stoffen geldt het gehele jaar een nachtrijverbod van 22.00 tot 05.00 uur, behalve voor stoffen met UN-nummer 1202, 1203, 1223 of 1965. Dit rijverbod is niet opgenomen in de maandkalenders.

Behoefte aan advies van onze collega’s?

Heeft u naar aanleiding van dit artikel nog vragen of wilt u graag vrijblijvend geadviseerd worden? Onze productspecialisten staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de kracht van KLG Europe.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners