KLG CorporateKLG Corporate
menu

KLG Europe hoofdsponsor Roda JC Kerkrade

Roda JC Kerkrade en KLG Europe hebben een overeenkomst gesloten voor hoofdsponsoring. Onder de naam ‘KLG’ zal het bedrijf dit seizoen een prominente plaats innemen op de voorkant van het Roda JC Kerkrade shirt.

De contractduur betreft in eerste instantie een periode van één seizoen waarna de samenwerking geëvalueerd zal worden.

Kees Kuijken, directie KLG: “Na de eerste twee wedstrijden zijn we erg tevreden over de herkenbaarheid en naamsbekendheid die we door de rug –en broeksponsoring reeds hebben ontvangen. De herkenbaarheid van onze merknaam heeft echt al een vogelvlucht genomen. In dat kader hebben we dan ook snel besloten om op full exposure in te zetten. Nu de positie aan de voorkant beschikbaar is, is dat een kans die we als KLG Europe moeten aangrijpen.

We willen samen met Roda JC een team vormen en hebben net als het elftal van Roda JC een doel voor ogen: scoren! Door de samenwerking met Roda JC, willen wij onze naamsbekendheid vergroten en hopen wij onze klantenportfolio nog verder uit te kunnen breiden. KLG Europe wil als een proactieve partner zorgen voor een perfecte dienstverlening naar haar klanten toe of dat nu over de weg, per spoor, door de lucht of over de zee is. Iedere tevreden klant voelt voor ons als een beslissend doelpunt. En daar krijgen wij – net als Roda JC – nooit genoeg van.”

Nick Janssen, commercieel manager Roda JC: “Uiteraard zijn we enorm blij dat we KLG Europe als hoofdsponsor aan Roda JC hebben weten te binden. Een partij waar we enorm trots op zijn. Aangezien KLG Europe nu ook op de voorkant van het shirt staat, zijn we ervan overtuigd dat het realiseren van de doelstellingen naams- en merkbekendheid via het platform van Roda JC nog beter verwezenlijkt kunnen worden.”

KLG Europe hoofdsponsor Roda JC Kerkrade

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website