KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

Open dag KLG Europe

20 juni 2022

Op zaterdag 16 juli zet KLG de deuren van haar vestiging in Venlo open. In de ochtend kan iedereen die geïnteresseerd is komen kijken en in de middag wordt er een personeelsfeest georganiseerd voor de eigen medewerkers en hun gezinnen van alle Nederlandse vestigingen.

De opzet

Door corona heeft het idee om deze gecombineerde open dag, personeelsfeest en de opening van de uitbreiding van ons crossdock twee jaar op de plank gelegen. Het is daarom dan ook heel fijn dat dit event nu op zaterdag 16 juli georganiseerd kan worden. Aan de hand van een plattegrond wordt er een rondleiding gefaciliteerd en zullen alle logistieke aspecten aan bod komen. Verder wordt er vooruit in de toekomst van logistiek gekeken met een innovatiestraat en er is volop mogelijkheid om vragen te stellen. We hebben diverse partners uitgenodigd om ons te helpen het logistieke beeld zo volledig mogelijk te laten zien. Zo zal de Nederlandse Douane aanwezig zijn en zijn er diverse klanten en leveranciers die op deze dag met ons samenwerken en hun steentje bijdragen.

Inschrijven voor deze open dag met diverse tijdsloten kan tot en met zondag 26 juni. Dus wees er snel bij!

www.klgeurope.com/opendag

 

Ochtendprogramma

De dag is dus opgedeeld in twee delen. De ochtend wordt georganiseerd voor iedereen die om welke reden dan ook geïnteresseerd is om een kijkje te nemen bij KLG Europe en in de logistieke wereld. KLG hoopt hiermee onder andere jongeren te helpen die nog niet weten welke vervolgstudie ze moeten kiezen en twijfelen of de logistiek bij hun past. Ook de groep mensen die overweegt om zich te laten omscholen of die op zoek zijn naar een nieuwe baan wordt hiermee de kans gegeven echt een goed beeld te krijgen van hetgeen KLG doet. Verder is iedereen welkom die graag eens een kijkje wil nemen en wordt het de hoogste tijd dat het imago van de logistiek wordt opgepoetst.

 

Imago logistiek

Het imago van de logistieke sector is dat van vrachtwagens en grote warehouses terwijl de logistieke sector juist dynamisch en innovatief is. De logistiek omvat het hele proces wat komt kijken vanaf het moment dat de goederen geproduceerd zijn tot dat ze gelost worden op de eindbestemming. De goederen worden vervoerd over de hele wereld per vliegtuig, schip, trein, vrachtwagen, expres bus of een combinatie van verschillende modaliteiten. Logistiek gaat over voorraadbeheer, distributie, douaneafhandeling, informatiestromen en binnen deze internationale dynamische wereld zijn onze collega’s in meer dan 100 verschillende functies de spil in het web.

“Achter onze deuren zijn we bezig met IT, planning, administratie, verduurzaming, warehousing, data, innovatie, HR, marketing, douane, customer service, business development, verkoop en nog zo veel meer. En juist dat is wat veel mensen niet weten en daarom hopen we mede door deze open dag dat imago weer bij een grote groep mensen te verbeteren” aldus Erik Loijen, CEO KLG.

Middagprogramma

In de middag gaan de deuren open voor de eigen collega’s en hun gezinnen. Alle collega’s vanuit heel Nederland zijn welkom en er worden bussen ingezet om iedereen op locatie te krijgen. Erik Loijen: “Onze collega’s zijn trots op hetgeen wat ze doen bij KLG en vinden het leuk om dat te laten zien aan het thuisfront. Daarom zal er een rondleiding zijn met diverse activiteiten om een goed beeld te geven van hetgeen wat we dagelijks doen en zullen we de rondleiding eindigen met een KLG foodfestival en de KLG kids club, een leuk middag programma dus.”

 

Schrijf je snel in!

Kom kijken tijdens onze open dag en maak kennis met de logistiek en alle verbonden partners en elementen in de logistiek. Weet je nog niet welke vervolgstudie je moet kiezen en kunnen wij je helpen door je een kijk in onze logistieke wereld te geven? Overweeg je om je te laten omscholen, ben je op zoek naar een nieuwe baan of gewoon nieuwsgierig?

Wij zorgen voor een rondleiding in ons bedrijf, een kop koffie en een lekker stuk vlaai, dus een mooi kijkje in de logistieke wereld!
www.klgeurope.com/opendag


 

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners