KLG CorporateKLG Corporate
menu

Ook voor Iran is KLG Europe de passende logistieke dienstverlener

Na het opschorten van een aantal sancties tegen Iran kunnen de Nederlandse handelsbetrekkingen hervat worden en staat het bedrijven weer vrij om zaken te doen met Iran. KLG Europe is de aangewezen logistieke partner om het transport naar Iran te verzorgen.

Met exclusieve lokale partners biedt KLG Europe een directe service naar Iran met vertrekken op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Door maar liefst 4 vertrekken per week en korte looptijden is KLG Europe zeer flexibel inzetbaar, voor zowel groupage, LTL, FTL maar ook spoedtransport en het vervoer van ADR goederen.

Het distributie netwerk van KLG Europe maakt het voor haar klanten mogelijk om ook de transporten welke niet in Nederland te laden,- of lossen zijn uit te voeren. Met 40 eigen, - en partnerhubs in geheel Europa is geen enkele Europese plaats onbereikbaar voor KLG Europe.

Bij KLG Europe heeft de klant de zekerheid van een snelle en zorgvuldige douane-afhandeling. Met een eigen interne douane-afdeling, bonded-warehouse mogelijkheden en een AEO certificering verloopt de afhandeling van de douane zaken Iran vlekkeloos.

Ook voor Iran is KLG Europe de passende logistieke dienstverlener

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website