KLG CorporateKLG Corporate
menu

KLG Europe Logistics Roemeniƫ investeert 5,6 miljoen Euro

KLG Europe Logistics Roemenië investeert 5,6 miljoen Euro in de verdere ontwikkeling van haar vestiging in Boekarest.

KLG Europe Logistics Roemenië breidt haar totale opslag capaciteit uit door de bouw van een nieuw cross-dock centre. Deze uitbreiding en investering van 5,6 miljoen zal de totale opslag en cross-dock capaciteit met 20% verhogen naar 50.000 m².

Minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en de Roemeense staatsecretaris Matache (Transport) gaven afgelopen week, tijdens de handelsmissie, het startsein van de bouw welke in het laatste kwartaal van dit jaar klaar zal zijn. Minister Ploumen noemt, terugkijkend op haar handelsmissie in Roemenië, KLG Europe het bewijs dat zakendoen in Roemenië interessant kan zijn.

“De resultaten, de groei in frequentie van vertrekken binnen zowel het nationaal als internationaal transport, onze nieuwe klanten en hun midden en lange termijnplannen hebben ons er van overtuigd dat de beslissing om uit te breiden de juiste is”, aldus Dragos Geletu, managing director van KLG Europe Logistics Roemenië.

Dit jaar vertrouwt KLG Europe Logistics Roemenië opnieuw op een omzetgroei, nadat in 2013 een omzet van bijna 21 miljoen (een omzetgroei van 11%), gerealiseerd werd. Volgens het management waren de nieuwe klanten, de uitbreiding van opslagcapaciteit, de value added services en de complexiteit van logistieke oplossingen voor de klanten de reden van deze groei.

“Geografisch gezien heeft Roemenië het potentieel om een van de meest belangrijke logistieke hubs in de Europese Unie te worden, voornamelijk door de twee waterwegen voor zeevracht naar en vanaf Europa, de zwarte zee en de Danube. Betreffende personeelszaken is Roemenië een verrassing gebleken als we spreken over professionaliteit en kwaliteit van personeel. Na zes jaar actief te zijn in Roemenië blijven we onze aanwezigheid op deze markt vergroten en versterken omdat we geloven dat het belang van dit land binnen de Europese Unie zal blijven groeien”, aldus Kees Kuijken, CEO KLG Europe.

Over KLG Europe
KLG Europe is een familiebedrijf, opgericht in 1918 met vestigingen in Nederland (3), Engeland (1), Roemenië (7) en China (1).

KLG Europe biedt een compleet pakket aan logistieke diensten en maakt een forse groei door. Inmiddels telt KLG Europe een 750-tal medewerkers en onderscheidt het bedrijf zich door een flexibele, proactieve en vooral ook persoonlijke benadering naar de klanten toe. Ook voor de komende jaren verwacht het bedrijf een verdere groei en blijft het streven naar een versterking van haar positie in de markt.

KLG Europe Logistics Roemeniƫ investeert 5,6 miljoen Euro

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website