KLG Europe
Nederlands
  • select your language
    Nederlands
  • English
Nederlands

KLG Europe bekroond tot Best Managed Company 2014

09 december 2014

KLG blinkt onder andere uit in haar klantgerichte aanpak, kwaliteitsbewaking en financiële stabiliteit.

Venlo, 8 december 2014 – KLG Europe behoort dit jaar tot een van de beste geleide bedrijven van het midden- en grootbedrijf van Nederland. Dat maakte Deloitte en ING afgelopen donderdag 4 december bekend. De kwalificatie maakt onderdeel uit van het ‘Best Managed Companies’ programma dat Deloitte en ING samen met VNO-NCW en TIAS School for Business and Society organiseert. Deloitte en ING concluderen dat de groep Best Managed Companies 2014 goed scoort op het thema ‘Innoverend ondernemen’. KLG werd bovendien geprezen vanwege de ontwikkeling en investering in IT door het digitaliseren en verbeteren van de processen.

Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma voor het zevende achtereenvolgende jaar en voor de tweede keer samen met ING. KLG Europe deed dit jaar voor de tweede keer mee en werd door de kritische jury wederom geselecteerd tot de groep best geleide bedrijven. Hiervoor beoordeelden Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van KLG.

Unieke eigenschappen KLG.
KLG viel op vanwege de pro-actieve aanpak in klantgerichte projecten. Kees Kuijken, CEO van KLG zegt hierover: Iedere klant heeft andere wensen en eisen. Daarop spelen wij in door de totale logistieke oplossing te vinden welke op die wensen afgestemd is. Zo ontwikkelde wij afgelopen jaar met ons Vendor Management Team voor een bestaande relatie in Shanghai, China een totaal concept welke de belangen van de klant bewaakt gedurende de gehele logistieke keten. Daarnaast geeft Kees Kuijken aan dat het programma zeer waardevol is voor de ontwikkeling van het bedrijf. “De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst.

Over het Best Managed Companies programma
Jaarlijks gaan Deloitte en ING op zoek naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Daarvoor beoordelen Deloitte en ING de strategie, de bedrijfsvoering, de mate van innovatie en de financiële resultaten van de deelnemende bedrijven. Het Best Managed Companies programma richt zich op Nederlandse ondernemingen die een omzet kennen van minimaal vijftien miljoen euro, financieel gezond zijn en een aandeelhoudend of zelfstandig bevoegd management hebben. Een overzicht van de winnaars is te vinden op www.bestmanagedcompanies.nl

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Meer nieuws

KLG Europe is klaar voor de Brexit en houdt douane in eigen hand

30 november 2020

KLG Europe is al geruime tijd klaar voor de Brexit, de uitstap van de UK uit de Europes...

Lees dit bericht

Coronavirus: preventiebeleid

02 maart 2020

Versie 01-04-2020 Gevolgen Corona virus De ene na de andere maatregel volgt elkaar op...

Lees dit bericht

De nummer één groupage transporteur in Frankrijk

11 augustus 2016

KLG Europe Eersel is dé specialist als het gaat om transport naar Frankrijk ...

Lees dit bericht

Partners & netwerken

Meer over onze partners