KLG EuropeKLG Europe
menu

Green Logistics

Groen

Duurzaamheid en het verminderen van de CO2 footprint is een belangrijk internationaal thema in de transportwereld. Bij KLG zijn we ons bewust van de invloed die onze transporten hebben op het milieu. We kiezen daarom als het kan voor de meest duurzame oplossingen. Dit zijn vaak ook de meest economische oplossingen, zeker op de lange termijn. Want duurzaamheid leidt niet alleen tot winst voor het milieu, maar ook voor de economie. Ons motto: leer van het verleden, kijk naar het heden en creëer de toekomst.

Lean and Green Award

KLG is in het bezit van het Lean & Green certificaat. Tijdens de afgelopen 5 jaar hebben we bewezen, aan de hand van ons CO2 reductie plan, dat we minstens 20% van onze uitstoot hebben weten te reduceren.

 

Minder CO2- uitstoot

We streven naar een CO2 neutrale organisatie in 2050. We kiezen voor goed materiaal, schonere oplossingen (zoals intermodaal) en efficiënter vervoer. We rijden veel kilometers. Dus investeren we in goede en moderne trucks. 100% van ons eigen wagenpark voldoet aan de emissienorm Euro 6. We trainen onze chauffeurs zodat zij leren hoe ze zo veilig en zuinig mogelijk kunnen rijden. Bij de keuze van transportpartners spelen duurzaamheid en veiligheid een belangrijke rol.

Wij helpen u graag om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.
Neem gerust contact op.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending