KLG CorporateKLG Corporate
menu

Green Logistics

Groen

Duurzaamheid en het verminderen van de CO2 voetprint is een belangrijk internationaal thema in de transportwereld. Bij KLG zijn we ons bewust van de invloed die onze transporten hebben op het milieu. We kiezen daarom als het kan voor de meest duurzame oplossingen. Dit zijn vaak ook de meest economische oplossingen, zeker op de lange termijn. Want duurzaamheid leidt niet alleen tot winst voor het milieu, maar ook voor de economie. Ons motto: leer van het verleden, kijk naar het heden en creëer de toekomst.

Lean and Green Award

KLG ontving in 2011 de Lean and Green Award. We stelden plan van aanpak op om een reductie van de CO2 uitstoot te creëren met minstens 20% in een periode van vijf jaar (van 2008 tot 2013).

Minder CO2- uitstoot

We streven naar minder CO2-uitstoot. We kiezen voor goed materiaal, schonere oplossingen en efficiënter vervoer. We rijden veel kilometers. Dus investeren we in goede en moderne trucks. Al onze wagens hebben emissienorm Euro 5 of Euro 6. We trainen onze chauffeurs zodat zij leren hoe ze zo veilig en zuinig mogelijk kunnen rijden. Bij de keuze van transportpartners spelen duurzaamheid en veiligheid een belangrijke rol.

Wij helpen u graag om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.
Neem gerust contact op.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website