KLG Europe

Multimodaal China

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Multimodaal transport China over het spoor

KLG biedt intercontinentaal multimodaal transport over het spoor van deur-tot-deur.

In samenwerking met New Silk Way Logistics heeft KLG een first class logsitieke oplossing voor transporten van,- en naar China. Centraal hierin staan de totale ontzorging van klanten, kennis en kunde en een uitermate betrouwbare service. 

 

Multimodaal transport China over de weg

Naast het treintransport van,- en naar China, biedt KLG ook de mogelijkheid om met container trucking deur tot deur te transporteren. We kunnen hiermee algemene goederen vervoeren, maar ook waardevolle en temperatuur gecontroleerde transport. Dit is mogelijk voor zowel FTL als LTL-transport.

We beschikken over een controltower waarbij we onze vloot 24/7 in de gaten kunnen houden. Voor onze klanten is het mogelijk om het deur-tot-deur transport real-time te volgen via onze geavanceerde systeem.

Multimodaal shortsea transport China

Ten slotte is het ook mogelijk om te kiezen voor multimodaal shortsea transport tussen Europa en Azië. Voor Full Containers (FCL) kan deze transportmogelijkheid van toepassing zijn op locaties zoals:

  • Verenigd Koninkrijk, Ierland en Scandinavië, welke verbonden zijn met havens en spoor terminals in Nederland, België en/of Litouwen.
  • Japan, Taiwan en Zuid-Korea, welke verbonden zijn met havens en spoor terminals in China.

Heeft u vragen over multimodaal China?

De mogelijkheden op het gebied van multimodaal transport zijn groot. Bent u benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen met multimodaal transport naar China? Onze productspecialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Via onze contactpagina kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners