KLG CorporateKLG Corporate
menu

Bonded warehouse. Veel meer dan alleen opslag.

We hebben moderne en veilige warehouses in Nederland, Roemenië, het Verenigd Koninkrijk en China.

We bieden hier niet alleen opslag maar ook een aantal value added services. We verzorgen alle grote warehouseprocessen. Van het ontvangen van goederen bij de laaddocks, opslag, ordervoorbereiding en picking tot het vervoeren en voorraadbeheer zoals bijvoorbeeld cycle counts.

Inzicht in uw voorraden

De nieuwste technologische ontwikkelingen maken het mogelijk dat alle bewegingen naar, van en in het warehouse worden geregistreerd.  U kunt altijd inloggen op ons  warehouse-managementsysteem. Hier ziet u op ieder gewenst moment de status van uw order en uw voorraad. Dag en nacht.

Veiligheid voor alles

Vertrouw uw kostbare goederen gerust aan ons toe. We besteden veel aandacht aan de beveiliging van onze warehouses. Zo zijn al onze warehouses voorzien van elektrische hekken en beveiligingscamera’s (CCTV met hoogste beveiligingsstandaard). Toegang is alleen mogelijk met een geregistreerde toegangspas. Daarnaast werken we met toegangscontroles voorzien van irisscan.

Het blijft mensenwerk

De technologie maakt het u en ons makkelijk, maar uiteindelijk draait het om de mensen. Wij werken met goed opgeleide en ervaren medewerkers. Zij lopen graag een stapje harder om u te helpen. Geen vraag is te gek. We zoeken altijd naar een goede oplossing. Samen met u.

Meer weten over warehousing?
Neem gerust contact op.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website