KLG EuropeKLG Europe
menu

Vendor management. Stroomlijnt processen en procedures in de hele supply chain.

In de huidige wereld waarin afstanden kleiner worden en goederenstromen langer ontstaan complexere supply chains. Zeker als er meerdere leveranciers en partijen bij betrokken zijn. Vendor Management stroomlijnt de processen en procedures en geeft iedere schakel in de keten de juiste informatie. Het resultaat: en sterke keten, korte communicatielijnen en efficiënte processen.

Een sterke keten

KLG Vendor Management is een platform voor alle schakels binnen de keten. Iedere partij heeft toegang tot zijn eigen cruciale informatie. KLG houdt het overzicht en de regie. Het KLG Vendor Management Team bewaakt de processen en stuurt tijdig bij als dit nodig is.

Uw voordelen

Vendor Management leidt tot standaardisatie van processen. Dit levert tijdwinst, reductie van communicatiestromen en kostenbesparing op. U krijgt meer inzicht doordat u altijd digitaal toegang tot uw gegevens en rapportages heeft. De communicatie is helder en duidelijk; u heeft één aanspreekpunt. Bovendien zijn we flexibel: we spelen snel in op afwijkende situaties en bieden direct passende oplossingen.

Weten wat Vendor Management in de praktijk voor u kan betekenen?
We laten het u graag zien.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.

Customer zone Inloggen op uw account Prijsindicatie aanvragen Ontvang een prijsindicatie voor uw zending