KLG CorporateKLG Corporate
menu

Vendor management. Stroomlijnt processen en procedures in de hele supply chain.

In de huidige wereld waarin afstanden kleiner worden en goederenstromen langer ontstaan complexere supply chains. Zeker als er meerdere leveranciers en partijen bij betrokken zijn. Vendor Management stroomlijnt de processen en procedures en geeft iedere schakel in de keten de juiste informatie. Het resultaat: en sterke keten, korte communicatielijnen en efficiënte processen.

Een sterke keten

KLG Vendor Management is een platform voor alle schakels binnen de keten. Iedere partij heeft toegang tot zijn eigen cruciale informatie. KLG houdt het overzicht en de regie. Het KLG Vendor Management Team bewaakt de processen en stuurt tijdig bij als dit nodig is.

Uw voordelen

Vendor Management leidt tot standaardisatie van processen. Dit levert tijdwinst, reductie van communicatiestromen en kostenbesparing op. U krijgt meer inzicht doordat u altijd digitaal toegang tot uw gegevens en rapportages heeft. De communicatie is helder en duidelijk; u heeft één aanspreekpunt. Bovendien zijn we flexibel: we spelen snel in op afwijkende situaties en bieden direct passende oplossingen.

Weten wat Vendor Management in de praktijk voor u kan betekenen?
We laten het u graag zien.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website