KLG EuropeKLG Europe
menu

KLG Europe, uw logistieke dienstverlener Nederland

KLG Europe is de logistieke dienstverlener Nederland die u zoekt. Sinds 1918 werken wij aan de beste oplossingen voor uw logistieke problemen. Nu ruim 100 jaar later is KLG Europe uitgegroeid tot grote speler op de wereldmarkt van transport.

De mogelijkheden van logistieke dienstverlener Nederland

KLG Europe biedt verschillende oplossingen voor uw logistieke vraagstukken. Zo bieden we transport binnen Nederland aan om uw goederen te vervoeren, maar ook intercontinentaal transport. De mogelijkheden zijn per bestemming verschillend en voor Nederland is het voornamelijk wegtransport. Voor internationale bestemmingen hebben we verschillende transportmobiliteiten beschikbaar. Weg, lucht -en zeetransport kunnen naar voren komen in ons advies voor uw logistieke probleem. Door onze ruime ervaringen en uitgebreide expertise zijn uw goederen en is het transport in goede handen. Nationaal en internationaal staat KLG Europe voor u klaar.

Opslag en verzending logistieke dienstverlener Nederland

Heeft u goederen die niet meteen op transport moeten? Ook dan heeft KLG Europe een passende oplossing. We kunnen uw goederen tijdelijk opslaan in een van onze moderne warehouses die voorzien zijn van de hoogste eisen op gebied van kwaliteit en veiligheid. Onze warehouses zijn gevestigd op strategische plekken om het uiteindelijke transport makkelijker te laten verlopen. Ook biedt KLG Europe de mogelijkheid om goederen eenvoudig te laten verzenden die een hoge prioriteit hebben. Met onze spoedtransport worden uw goederen binnen 24 uur in Europa bezorgd en tegelijk ingeklaard bij de douane. De KLG express service is uw oplossing voor goederen die met spoed moeten worden verzonden.

Geïnteresseerd in een Nederlandse logistieke dienstverlener?

Bent u opzoek naar een partner die als logistieke dienstverlener opereert in samenwerking met uw bedrijf? Dan bent u bij KLG Europe zeker aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met een van onze productspecialisten om op maat advies te krijgen voor uw logistieke probleem.

Logistieke dienstverlener Nederland
KLG Europe regelt uw logistiek
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.