KLG EuropeKLG Europe
menu

Geregeld door KLG Goedkoop transport naar Roemenië

KLG Europe realiseert heel eenvoudig goedkoop transport van en naar Roemenië. Door onze jarenlange ervaring, kunt u vertrouwen op onze service en de juiste afhandeling van het vervoer van uw goederen op een veilige manier. Wij bieden over de hele wereld onze transportoplossingen en service aan, waardoor u altijd op ons kunt blijven rekenen. We zeggen daarom ook niet voor niets dat KLG staat voor grenzeloze logistiek!

KLG Europe is expert op het gebied van goedkoop transport richting Roemenië

KLG Europe is al actief in de logistieke branche sinds de oprichting in 1918. We zijn begonnen als familiebedrijf en onze kernwaarden zijn dan ook stabiliteit en continuïteit. Doordat we dus al 100 jaar bestaan, weten wij ook waar we over praten en waar u aan toe bent als klant. Ons transport naar Roemenië wordt ondersteund door ons eigen opgezette netwerk van gloednieuwe warehouses om zo tot de beste logistieke oplossingen te komen. Roemenië wordt dan ook sinds 2004 beschouwd als onze tweede thuismarkt. Ons grootste warehouse bevindt zich in de hoofdstad Boekarest en beschikt over een opslagruimte van 47.000 m2. Dit warehouse is ook volgens de TAPA A normen uitgevoerd en bevat de nieuwste technologieën en de hoogste veiligheidseisen. Onze 8 warehouses bevinden zich in: Boekarest, Bacau, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Craiova, Sibiu en Timisaora.

De goedkope mogelijkheden van het transport naar Roemenië

KLG Europe heeft verschillende mogelijkheden om het transport naar Roemenië te kunnen verzorgen:

  • ADR-zendingen: transport gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen en goederen
  • FTL: transport voor een complete lading voor grotere volumes
  • Groupage transport/LTL: transport voor de kleinere volumes
  • Expresszendingen: voor transport wat snel op de plaats van bestemming moet zijn
  • Intermodaal transport: combinatie van meerdere transportmobiliteiten met het oog op economisch en duurzaam

Advies voor goedkoop transport naar Roemenië

Neem contact op voor vrijblijvend advies met een van onze specialisten op het gebied van transport naar Roemenië. Wij van KLG Europe staan graag voor u klaar!

Prijsindicatie aanvragen?
We helpen u vandaag nog.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.