KLG EuropeKLG Europe
menu

Export Roemenië

Heeft u behoefte aan de complete verzorging van uw logistieke oplossingen rondom de export naar Roemenië? Kies dan KLG Europe als uw logistieke partner. Met ruim 100 jaar ervaring, acht Roemeense vestigingen c.q. warehouses en dagelijkse vertrekken naar Roemenië, profiteert u bij KLG Europe van een een uitstekende logistieke dienstverlening. Heeft u slechts een enkel pakket of pallet te verzenden? Of dagelijks volle truckladingen? KLG Europe regelt het voor u. Voor de export naar Roemenië kunnen wij u tevens ontzorgen in de complete douaneafhandeling. Ook kunnen onze Value Added Services, zoals orderpicking, labeling en repackaging, een grote meerwaarde zijn op uw logistieke processen. Wilt u onze mogelijkheden ontdekken? Lees dan verder of neem vrijblijvend contact op met een van onze export Roemenië specialisten voor gratis advies.

Export Roemenië een onbekend terrein? Niet voor KLG Europe!

Dankzij een continue groei in omzet, aantal klanten en de volume in de transportactviteiten tussen Nederland en Roemenië, opende in 2004 onze eerste Roemeense vestiging. Vandaag de dag beschikken wij over acht vestigingen c.q. warehouses op strategisch gelegen locaties in Roemenië, te weten Cluj Napoca, Constanta, Brasov, Timisaora, Craiova, Sibiu, Bacau en uiteraard Boekarest. Vanzelfsprekend zijn wij daardoor bekend met de lokale wensen, eisen en procedures.

Met de beschikking over een fijnmazig distributienetwerk krijgen wij uw zending waar dan ook in Roemenië, efficiënt en snel op de gewenste plek van bestemming. Kortom; de export naar Roemenië is in betrouwbare handen bij KLG Europe.

Logistieke oplossingen rondom de export naar Roemenië

Groupagetransport, LTL, FTL, express zendingen, vervoer van gevaarlijke goederen, pallettransport zijn een greep uit onze logistieke oplossingen. Op basis van uw wensen, situatie en eisen gaan wij graag voor u op zoek naar de beste transportoplossing.

Vanuit onze Roemeense vestigingen verzorgen wij tevens Value Added Services (VAL/VAS) met de optimalisatie van uw supply chain als resultaat. U kunt daarbij onder meer de volgende activiteiten uitbesteden: orderpicking, sortering, kwaliteitscontroles, om- en verpakking, assemblage, retournering, labeling en facturering naar uw klanten.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Onze export Roemenië specialisten staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van gratis advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Export Roemenië
KLG Europe ontzorgt u.
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.