KLG EuropeKLG Europe
menu

Europese distributie

Grenzeloze betrouwbaarheid, oplossingen en aandacht. Dat is KLG Europe. Met een breed aanbod aan logistieke services, hebben wij het altijd het antwoord liggen op uw Europese distributie vraagstuk. Onze meerwaarde ligt in het meedenken binnen het gehele logistieke proces; van transport tot het optimaliseren van uw supply chain.

Europese distributie: goed geregeld door KLG Europe

KLG Europe, familiebedrijf sinds 1918, staat bekend als specialist in de Europese distributie. Met 16 eigen vestigingen in verschillende landen, een leger van vakkundige medewerkers en een modern wagenpark met maar liefst 400 rijdende eenheden, zijn wij uw kundige logistieke partner voor de Europese distributie.

Wij beschikken over een uitgebreid internationale distributienetwerk waardoor wij uw zending – van een enkel pakket tot aan een volle trucklading – snel en efficiënt op ieder gewenste locatie in Europa krijgen. Zelfs in moeilijke en onverwachte omstandigheden waarborgen wij onze afgesproken transittijden.

Technologische innovatie staat hoog in het vaandel in onze organisatie. Dit leidt niet alleen tot optimaal ingerichte logistieke processen, maar geeft u als klant ook de mogelijkheid om de status van uw zending op ieder moment van de dag te raadplegen. U en uw klanten weten dan altijd waar ze aan toe zijn.

Dienstverlening rondom de Europese distributie

Met een scala aan logistieke diensten rondom de Europese distributie, kunnen wij u in iedere situatie optimaal van dienst zijn. Zo kunt u bij transport onder andere denken aan: 

Voor de Europese distributie kunnen wij meer voor u betekenen dan enkel het vervoer. Zo zorgt onze Value Added Services voor een optimalisatie van uw supply chain. U kunt daarbij diverse logistieke processen aan ons uitbesteden, zoals de opslag van goederen, order picking of bijvoorbeeld douane afhandeling. Met KLG Europe ervaart u niet alleen gemak, maar geniet u van de zekerheid dat uw logistieke processen tot in de puntjes zijn verzorgd.

Europese distributie: meer weten?

Bent u benieuwd wat KLG Europe voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij voorzien u graag van passend advies rondom de Europese distributie.

Europese distributie
Geheel verzorgd door KLG Europe
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.