KLG Europe

Douane Transport Verenigd Koninkrijk

Wij zorgen voor een goede douaneafhandeling.

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Verschillende mogelijkheden voor douane transport naar het Verenigd Koninkrijk

Wij zorgen dat uw zendingen op elke plek van bestemming komt.Voor het douane transport in het Verenigd Koninkrijk maken we gebruik van onze vestiging in Bradford. De Brexit zal hier wel een impact op hebben. Wij willen de regie graag in eigen handen houden en voeren daarom de douaneafhandelingen zelf uit om zodoende niet afhankelijk te zijn van externe douane expediteurs. Naast de normale werkzaamheden van het douane transport naar het Verenigd Koninkrijk bieden we ook nog andere diensten aan. Zo is het bij ons ook mogelijk om te kiezen voor de opslag van uw goederen, voeren wij ook labeling of repackiging uit als hier behoefte naar is. Hiermee zijn wij in staat om een totaal oplossing te bieden en kunnen de kosten nog verder gedrukt worden.

Douane transport naar het Verenigd Koninkrijk voor elke zending

Of u nu een volle vracht heeft (FTL), LTL of groupage zending wij zorgen dat deze op de juiste bestemming komt. Is een standaard looptijd niet snel genoeg dan kunt u ook kiezen voor onze spoeddienst. Afhankelijk van het soort transport is het mogelijk om binnen 24 uur uw goederen op plaats van bestemming te krijgen. In overleg met onze experts wordt er samen gezocht naar de meest geschikte oplossing voor u.

Meer informatie over douane transport naar het Verenigd Koninkrijk?

Heeft u nog vragen met betrekking tot douane transport naar het Verenigd Koninkrijk? Neem contact op met onze specialisten, zij staan voor u klaar! Zij nemen alle mogelijkheden met u door en geven u advies op basis van uw situatie.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners