KLG Europe

Douane afhandeling Europees transport


Van A tot Z geregeld door KLG Europe

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Oplossingen rondom de douane afhandeling van Europees transport

KLG Europe biedt een scala aan mogelijkheden in douane afhandeling van Europees transport. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste oplossing aandragen die aansluit op uw situatie en wensen. We stellen daarbij geen eisen aan de volume van uw zending(en). Als het gaat om de douane afhandeling van Europees transport, kunnen wij u zelfs van dienst zijn bij één enkele zending.

Wij verzorgen de complete in- en uitklaring van goederen waarbij u kunt denken aan de aanvraag van douanevergunningen (verzorgen van oorsprongsbescheiden en legaliseringen via KvK), bepaling van de goederencodes, naleving van sancties en exportbepalingen en de aanvraag van Bindende Tariefinlichtingen (BTI). Tevens kunt u gebruik maken van ons TAPA-A gecertificeerd bonded warehouse in Venlo.

Hier kunt u goederen uit de niet-EU-landen onbeperkt opslaan. Dit heeft als voordeel dat u pas invoerrechten hoeft te betalen zodra u de goederen verder in Europa laat transporteren. Onze douane afhandeling specialisten zijn tevens op de hoogte van de recente ontwikkelingen rondom importheffingen en dragen graag oplossingen aan waardoor u kunt besparen op importheffingen.

Douane afhandeling Europees transport: de voordelen van KLG Europe

De toepassing van technologie binnen de dienstverlening van KLG Europe leidt tot een snelle en correcte douane afhandeling voor Europees transport. Hierdoor kunt u als klant eenvoudig de melding per e-mail doen waarna wij de douane afhandeling geheel voor u verzorgen. In tegenstelling tot menig andere logistieke dienstverleners, zijn onze processen dusdanig ingericht om operationeel te kunnen zijn ten tijde van storingen of onderhoudswerkzaamheden aan de douane-systemen. Bij KLG Europe is de douane afhandeling voor Europees transport dus in betrouwbare en professionele handen!

Gaat uw wens uit naar de volledige uitbesteding van uw import en/of export inclusief de douane afhandeling van Europees transport? Maak dan kennis met de logistieke oplossingen van KLG Europe. Wij krijgen uw zending snel op elke gewenste afleverlocatie in Europa vanwege ons fijnmazige distributienetwerk en eigen vestigingen.

Meer informatie nodig omtrent de douane afhandeling van Europees transport?

Heeft dit artikel nog niet uw vraag kunnen beantwoorden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze productspecialisten staan voor u klaar! Neem contact met ons op.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners