KLG EuropeKLG Europe
menu

COVID-19

De impact van het corona virus op de logistiek.

Het corona virus heeft ons allemaal geraakt en heeft een enorme impact op vele sectoren. De logistieke sector, de motor van de economie, is essentieel voor de Supply Chain van ieder bedrijf. De sector Transport & Logistiek wordt gezien als een onmisbare schakel in de maatschappij. Als KLG doen we er dus ook alles aan om onze klanten te voorzien in hun logistieke vraag.

Als KLG geloven we in de lange termijn. Daarom blijven we investeren in onze logistieke service en kwaliteit. Ondanks deze buitengewone omstandigheden kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen. Dit kunnen we, in tegenstelling tot onze concurrenten, doordat we hebben geïnvesteerd in het behoud van onze dagelijkse vertrekken binnen Europa. Hiermee helpen we onze klanten maar investeren we ook in onze lange termijn relaties die we hebben met onze betrouwbare logistieke partners binnen heel Europa.

Zie voor meer informatie:

 

Door daarnaast interne aanpassingen gedaan te hebben, waarbij de veiligheid van medewerkers voorop staat is onze dienstverlening onveranderd. Onze mensen zijn de belangrijkste schakel in onze dienstverlening.

Protocollen en maatregelen:
Om de verspreiding van het virus te minimaliseren, worden er verschillende maatregelen getroffen op nationaal en internationaal niveau.

Als KLG Europe houden we dagelijks de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Hierbij staat de veiligheid van onze medewerkers voorop. 

Om het risico van mogelijke verspreiding tot het minimale te verkleinen, werkt het grootste gedeelte van onze medewerkers vanuit huis. Het KLG CCT (Corona Crisis Team) heeft enkele richtlijnen en protocollen geïmplementeerd. 

De richtlijnen worden beschreven in onderstaande pdf bestanden:

 

Herzien: 19 april 2021

Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.