KLG Europe

Containervervoer China trein

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Containervervoer naar China; KLG vervoert uw vracht met de trein

China is niet weg te denken als een belangrijk handelsland in de wereldeconomie. Bij KLG zorgen we ervoor dat zowel de import vanuit China als de export naar China vloeiend verloopt. We zorgen er voor dat uw containervervoer vanuit of naar China efficient en snel verloopt 

Containervervoer China per trein? Profiteer van New Silk Way Logistics

Bij KLG Europe kunt u profiteren van onze kennis en kunde op het gebied van temperatuur gecontroleerd transport per trein van en naar China. We kunnen uw zendingen door,- to door leveren en onze control tower zorgt er voor dat uw zending 24/7 gemonitord wordt. Lees meer over alle voordelen die we kunnen bieden op het gebied van rail transport via de Nieuwe Zijde Route.

Containervervoer naar China per trein, luchtvervoer of zeevaart

Containervervoer naar China per trein is een van de logistieke oplossingen die we bij KLG aanbieden. Zo is het bij KLG Europe ook mogelijk om te kiezen voor lucht- en zeevracht. Bij luchtvracht profiteert u van het voordeel dat uw vracht gemiddeld sneller aankomt. Gemiddeld duurt het ongeveer 6 dagen om u vracht per lucht te vervoeren. Dit is sneller dan het vervoer per trein, hier ligt het gemiddelde namelijk op 20 dagen, maar daarbij is vervoer per luchtvracht wel duurder dan containervervoer naar China met de trein. De zeevracht is de goedkoopste oplossing, maar hierbij zal ook de vracht het langst onderweg zijn. Gemiddeld zal de zeevracht naar China ongeveer 35 dagen onderweg zijn.

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners