KLG CorporateKLG Corporate
menu

Werken bij KLG

Onze mensen zijn belangrijk. Zij vormen de basis van ons bedrijf en ons succes. We investeren dan ook graag in groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Binnen ons familiebedrijf spelen waarden en normen al decennia een belangrijke rol. We gaan op een prettige, eerlijke, vriendelijke en informele manier met elkaar om. Veel van onze medewerkers zijn al jarenlang bij ons bedrijf in dienst, daar zijn we trots op.

Wil jij ook werken bij een bruisend en kerngezond bedrijf?

Zie je een carrière bij een internationale dienstverlener in transport en logistiek wel zitten? Kijk dan bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie voorzien van je cv naar sollicitaties@venlo.klgeurope.com

Werken bij een kerngezonde en innoverende logistieke dienstverlener? Solliciteer nu! 

Peter Jacobs, business development manager

Peter is 4 jaar geleden bij KLG Europe in dienst getreden na een succesvolle stage. Peter werd in 2015 genomineerd voor de Smart Logistics Trophy welke jaarlijks uitgereikt wordt door Smart Logistics Centre Venlo. De Trophy is bestemd voor de medewerker in een logistieke onderneming welke een positieve bijdrage heeft geleverd aan het bedrijf en de regio Noord-Limburg.

Sandra Peeters, transport coördinator

Sandra is een zeer gewaardeerde collega sinds 2001 na haar stage binnen KLG Europe.
Sandra doet de planning Ierland binnen KLG.

Stefan de Kort, internationaal chauffeur

Stefan begon al op 15 jarige leeftijd bij KLG Europe.
Nu 15 jaar later is Stefan werkzaam als chauffeur bij KLG Europe.

Zet je carriere in de volgende versnelling.
Kies voor transport. Kies KLG.

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website