KLG Europe

Brexit Transport

Meer informatie nodig?

Graag komen we met u in contact. Vul gemakkelijk onderstaand formulier in met uw vraag!

Wat er komt kijken bij Brexit transport

Doordat het Verenigd Koninkrijk de EU gaat verlaten zal het ook de douane-unie verlaten. Dit houdt in dat er geen vrij verkeer van goederen meer zal zijn tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk. Ondanks alle onzekerheden die er zijn over het wanneer en op welke wijze de Britten definitief uit de Europese Unie treden is KLG goed voorbereid.

Zo is het douaneteam in Nederland verder uitgebreid om de impact van de Brexit op te kunnen vangen. Daarnaast is heeft KLG een douanevergunning aangevraagd in Engeland en deze ook gekregen. Zo kunnen we ter plekke met een fte uit,- inklaringen doen en de douaneafdeling in Venlo kan straks op onze Britse vergunning online in,- en uitklaren in Engeland.  Door een tekort aan declaranten in Engeland  is het team in Bradford (VK) opgeleid om de douane afhandeling zelf uit te kunnen voeren. Door de regie in eigen handen te nemen is KLG niet afhankelijk van externe factoren en zorgen we ervoor dat uw Brexit transport in goede banen wordt geleid.

De mogelijkheden van Brexit transport

KLG Europe biedt verschillende manieren van transport aan over de hele wereld. KLG heeft zich heel goed voorbereid ondanks alle onzekerheden. Dat is nodig omdat voor KLG Europe het Verenigd Koninkrijk de derde markt is. Er zijn een aantal mogelijkheden over hoe het Verenigd Koninkrijk de EU zal verlaten maar in alle gevallen is het belangrijk om de papieren na de Brexit voor het transport naar het Verenigd Koninkrijk volledig op orde te hebben. Hiervoor hebben wij een checklist gemaakt zodat u zelf kunt nagaan of u overal aan hebt gedacht. Hulp nodig bij één of meerdere punten? Geen zorgen. Ons team staat voor u klaar.

Opties voor Brexit transport doornemen met een expert?

Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u van vakkundig advies te kunnen voorzien over het Brexit transport. Heeft u een vraag of wilt u direct inzicht krijgen in de kosten voor het transport van uw goederen, neem dan contact op met een van onze experts. Zij staan u graag te woord!

Bent u op zoek naar meer informatie? Graag komen we met u in contact!

Neem contact met ons op.

Partners & netwerken

Meer over onze partners