KLG EuropeKLG Europe
menu

Intermodaal transport Nieuwe Zijderoute KLG Europe

Zoekt u naar een bedrijf die u verder kan helpen met intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute. Doormiddel van onze sterke partnerschappen en samenwerkingen in binnen en,- buitenland maken wij uw intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute mogelijk!

Wat is Intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute?

Bij intermodaal transport worden er meerdere vervoersmiddelen gebruikt om vracht te transporteren. Het vervoeren sluit goed op elkaar aan en er wordt daarbij voor gezorgd dat het transport goed op elkaar aansluit. Zo wordt er bij aankomst van bijvoorbeeld een schip gezorgd dat de vracht meteen overgezet wordt op een vrachtwagen die uw vracht door zal transporteren. Daarbij maken we bij KLG gebruik van de volgende transportmiddelen:

Intermodaal transport nieuwe Zijderoute; wat kan KLG voor u doen?

Door velen jaren ervaring en door goede zakenrelaties in het binnen- en buitenland kunnen wij uw vracht zonder problemen vervoeren. We snappen maar al te goed dat uw vracht waardevol is. Daarom houden we uw vracht altijd goed in de gaten, ook wanneer het de grens over is. Wilt u zelf ook u vracht graag in de gaten houden? Dat kan! Met ons track & trace systeem kunt u uw vracht zelf volgen. Bekijk ook onze andere logistieke oplossingen om meer over de voordelen bij KLG te weten te komen!

Vragen over Intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute

Wanneer u vragen heeft of advies wilt over intermodaal transport via de Nieuwe Zijderoute kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen of adviezen helpen onze medewerkers u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via de contactpagina op onze site.

Intermodaal transport Nieuwe Zijderoute
KLG Europe
Europe World

We deliver world-wide, use our service-tool or select a country.