KLG CorporateKLG Corporate
menu

Dakar

Collega Joost Kaptheyns had eergisteren de laatste dag van zijn Dakar avontuur. Helaas vernam hij gisteren in Argentinië het droevige nieuws van het, plotselinge, overlijden van onze collega Patric Sels. In overleg hebben wij daarom besloten het blog over de laatste Dakar dag wel te plaatsen maar aan te passen. Foto’s e.d. zullen in een later stadium volgen. Wij hopen hiervoor op jullie begrip.

Namens Joost:
Dakar 2017 werd afgesloten met finish in Buenos Aires en ritje over het podium. Een super ontlading als je de rally volbracht hebt. We moesten er wel lang op wachten want het was een rit van 700 km maar het kippenvel moment is dan super. Het was voor ons team een prima resultaat om als 18e algemeen te finishen; gewoon tussen de grote jongens. Ik heb genoten van de hele belevenis, de mensen hier, ons team, de rally!

 

Notice:Undefined index: pNews

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website