KLG CorporateKLG Corporate
menu

Dakar

Gisteren wederom weer top gereden door Frank en zijn co-piloten met als resultaat een zeer knappe 18e plaats en dit onder zeer zware omstandigheden, want het was moeilijk terrein en met een temperatuur van 45 graden (binnen 50 +) niet echt comfortabel.

Bij binnenkomst in het bivak bleek al snel dat we veel werk hadden en het een latertje/vroegertje zou worden.
De rallytruck had wat schade aan de achterzijde en aan de voorkant was een dwarsbalk in het chassis helemaal afgescheurd waardoor er ook een stalen stuurleiding lek was. Veel laswerk dus. Ook moesten er nog banden vervangen worden. We gingen uiteindelijk om 5 uur even slapen. En vertrokken vanmorgen weer vroeg naar het volgende en laatste bivak. Een ritje van maar 8 uurtjes .
Nog even volhouden en dan zijn we weer in Buenos Aires!!!!

Joost Kaptheyns

  

Notice:Undefined index: pNews

Grenzeloze logistiek. Dat is KLG.

Internationaal transport en slimme logistieke oplossingen. Ons team staat dagelijks voor u klaar.

Bekijk de standaard website

Wegtransport

Onze trucks rijden dagelijks door heel Europa. In veel landen komen we zelfs meerdere malen per dag. Met 15 eigen vestigingen in 4 landen en een fijnmazig betrouwbaar partnernetwerk is KLG altijd bij u in de buurt. Neem gerust contact op, we spreken ook úw taal.

Lucht- en zeetransport

KLG verzorgt intercontinentaal luchttransport en zeetransport. Van deur tot deur als u dat wenst. We hebben eigen vestigingen op strategische plekken vlakbij belangrijke luchthavens en wereldhavens: in Rotterdam in Nederland, in Constanta in Roemenië en in Shanghai in China. Daarnaast werken we samen met betrouwbare partners over de hele wereld.

Logistieke oplossingen

U wilt uw logistieke processen efficiënter, sneller, veiliger en gemakkelijker maken? KLG biedt value added services die leiden tot hogere flexibiliteit, kostenbeheersing en verhoging van klanttevredenheid en uw winst.

Douaneafhandeling

KLG verzorgt de complete douaneafhandeling. We regelen al het papierwerk en benodigde documenten. Ons gespecialiseerde team heeft alle kennis in huis om u verder te helpen.

Venlo

Columbusweg 10
5928 LC Venlo
The Netherlands

venlo@venlo.klgeurope.com

T
+31 (0)77 324 50 00
F
+31 (0)77 324 50 01

Eersel

Meerheide 15
5521 DZ Eersel
Nederland

eersel@eersel.klgeurope.com

T
+31 (0)497 584 400
F
+31 (0)497 584 401

Klaaswaal (Rotterdam)

Smidsweg 1b
3286 LC Klaaswaal
Nederland

rotterdam@rotterdam.klgeurope.com

T
+31 (0)186 636 550
F
+31 (0)186 576 960
Bekijk de standaard website